Aurinkolasit kaikkiin tilanteisiin ja tarpeisiin

Aurinkolaseilla on neljä terveydellistä perustehtävää. Ne suojaavat silmiä liialta valolta, haitalliselta UV-säteilyltä, häikäiseviltä heijastuksilta sekä muilta luonnon olosuhteilta kuten viimalta ja lentäviltä pikkuroskilta.

Vaikka kaikkien aurinkolasien perustehtävät ovat samat, niiden ominaisuuksissa on suuria eroja. Siksi on tärkeää valita lasit aina käyttäjän ja käyttötarkoituksen mukaan. Esimerkiksi se, mikä sopii rannalle, ei välttämättä ole paras ratkaisu pyöräilyyn.

Ammattilainen auttaa

Aurinkolasien laaja valikoima ja ominaisuuksien runsaus voivat tehdä valinnasta haastavan. Siksi kannattaa kääntyä näönterveyden ammattilaisen puoleen. Käyttötarkoitus on olennainen tieto, sillä autoillessa, kaupunkiympäristössä asioidessa tai harrastusten parissa tarvitaan erityyppisiä linssejä.

Esimerkiksi autoilijoiden kannattaa hankkia polarisoivat linssit. Keväällä niiden merkitys korostuu entisestään, kun matalalta paistava aurinko häikäisee kipeästi märästä tienpinnasta heijastuessaan. Polarisointi vaimentaa konepellistä, märästä tienpinnasta tai vaikka näyteikkunoista syntyviä kirkkaita valoheijastumia. Valoheijastuma saavuttaa silmän vaakasuunnassa ja sokaisee yllättäen hetkeksi. Polarisoiva linssi estää tämän päästämällä läpi ainoastaan pystysuunnassa aaltoilevan valon. Polarisoivat aurinkolasit saa halutessaan voimakkuuksilla ja monitehoihin.

Kun aurinkolasit ovat juuri autoiluun sopivat ja kantajalleen räätälöidyt, ne korjaavat perusnäköä, suojaavat silmiä ja vähentävät heijastumia. Silmää suojaavien ominaisuuksien lisäksi laadukkaat aurinkolasit ovat kestävät ja taivuteltavissa käyttäjän kasvoille sopiviksi. Niihin on myös saatavilla varaosia.

Monipuolinen valikoima

Meiltä löydät Maui Jim, Tom Ford, Etnia Barcelona, Rayban, Oakley aurinkolasit. Ja paljon muita

Näönterveyden lisäksi valinnassa kannattaa huomioida näkemisen miellyttävyys. Valikoima on laaja, mutta me autamme löytämään juuri oikeanlaiset lasit. Myöskään lapsia ei pidä unohtaa, sillä heidän silmänsä ovat aikuistakin herkemmät.

Meiltä saat myös aurinkolasit vahvuuksilla. Vaikka et normaalisti käyttäisikään silmälaseja kokoajan, saattaa hajataitteisuus ja auringonvalo yhdessä saada sinut kärsimään migreenistä. Tällöin on hyvä hankkia aurinkolasit jotka korjaavat tilanteen.

Tule poikkeamaan Sinua henkilökohtaisesti palvelevaan optikkoliikkeeseen!