Moniteholinssit auttavat kun aikuisnäkö vaivaa

Aikuisnäön oireita on mm. lukenemisen hankaloituminen työpäivän loppupuolella, näön tarkentamisen hankaluudet kun katsot lähelle ja sen jälkeen kauas, sekä yleinen silmien väsymys. Kuten muidenkin linssien, myös sopivien moniteholinssien valintaan vaikuttaa moni asia ja selvitämmekin normaalin näöntutkimuksen ohella sinun näkökäyttäytymiseen sopivan vaihtoehdon.

Haluatko juuri sinulle täydellisesti mitoitetut linssit ja kehykset?

Turun optillinen liike oy Fenno Optiikka -Iiike esittelee ensimmäisenä optikkoliikkeenä Turussa uudenlaisen silmälasien mittaus- ja esittelylaitteen. Laitteen avulla silmälasiasiakkaalle mitoitetaan lasit tietokoneohjatusti, huomioiden kehyksen yksilöllinen istuvuus kasvoilla ja sen vaikutus Iinssien optisten keskipísteiden sijaintiin sekä Iinsslen tilausvoimakkuuksiin. Silmälasiasiakas voi halutessaan myös vertailla, miltä maailma tulee näyttämään eri linssivaihtoehdoilla. Laitteella voidaan ottaa myös kuvia eri kehysvaihtoehdoista asiakkaan kasvoilla ja vertailla niitä.

ImpressionlST®4 -Iaitteen avulla silmälasien käyttäjä saa havainnollisen kuvan eri linssi- tai kehysvaihtoehtojen sopivuudesta juuri omaan käyttöön. Esittelylaitteella voidaan myös vertailla erihintaisten Iinssien toimivuutta omilla silmälasiarvoilla.

Mittatilauslasit 3D videomittauksella

Mitä yhteistä on silmälaseilla ja räätälin ompelemalla puvulla?

Kummatkin voidaan nyt tehdä täydellisesti asiakkaan mittojen mukaan. Turun optillinen liike käyttää viimeisintä teknologiaa mahdollistaakseen tämän. |mpressionlST®4 -mittauslaite mittaa asiakkaan yksilölliset mitat, kartoittaa näkemisen tarpeet ja huomioi valitun kehyksen mitat. Moniteholasien käyttäjästä saadaan henkilökohtainen näköprofiili, joka avustaa asiakkaan näkötilanteisiín räätälöityjen moniteholinssien valinnassa. Moniteholasien käyttäjä näkee laitteen kuvaruudusta mihin eri katselusuuntiin ja katseluetäisyyksille hän näkee valituilla linsseillä.

Maailmanlaajuisen linssivalmistajan Rodenstockin suunnittelema |mpressionlST®4 -mittauslaite on tuore kansainvälisen iF -tuoternuotoilupalkinnon voittaja. Mittalaitteen 3D -videomitoitus on erittäin tarkka, sillä mittauslaite kuvaa asiakasta samaan aikaan kahdesta suunnasta Yksilöllinen mitoitus tapahtuu yksinkertaisesti yhdellä kuvauskerralla. Rodenstockin uusin teknologia varmistaa entistä paremman mittatarkkuuden, josta silmälasien käyttäjä hyötyy näkemisen kirkkautena.

Kysy lisätietoja Optikoltamme Henri Silen
02 232 3694

Fenno Optiikka – ketju on suomalaisten optikkoyrittäjien perustama ja omistama optisen alan erikoisliikeketju. Fenno Optiikka -ketjuun kuuluu maanlaajuisesti 77 liikettä.

Ketjun liikkeet panostavat paikkakuntansa asiakkaiden tuntemiseen, korkealaatuisiin tuotteisiin ja hyvään palveluun.