Silmälasit juuri sinun kasvoillesi

Oikeat silmälasikehykset korostavat parhaita puoliasi ja luovat kasvoille uudenlaisen ilmeen.

Silmälaseilla hoidetaan paitsi näköongelmia, niin myös päänsärkyä, silmien siristelyä, kirvelyä, rasittumista, häikäistymistä, silmien kuivumista ja väsymistä.

Valittavanasi on niin huippu-, kuin erikoismerkkien kehyksiä erilaisiin tarkoituksiin ja persoonalliseen makuun. Meillä Fenno Optiikassa silmälasien valmistus on suomalaista käsityötä, eikä mitään vaiheita tee robotit liukuhihnalla massatuotantona. Haluamme toimia näin, jotta saat parasta mahdollista laatua lyhyillä toimitusajoilla. Nopeimmillaan saat 1-teho silmälasit jopa tunnissa!

Valikoimaamme kuuluvat silmälasikehykset muun muassa seuraavilta merkeiltä:

  • Gold & Wood eyepieces

Linssit

Rodenstock – laatua silmälasilinsseissä

Silmälasit kohdassa: Voit luottaa ärrään – Turun optillinen liike on saksalaisten Rodenstock-laatulinssien asiantuntija. Rodenstockin tarjoama huipputekniikka mahdollistaa parhaan ja toimivimman näkemisen.

Turun optillisesta liikkeestä hankkimasi linssit reunahiotaan meillä täällä paikanpäällä ja silmälaseilla on nopeat toimitusajat. Suomalaisen ammattitaidon hyödyntämisen ansiosta saamme ylpeinä kantaa Suomalaisen Työn Liiton myöntämää Avainlippu-merkkiä.

Tutustu Rodenstockin huippulinsseihin »

DNEye scanner by Rodenstock

Parhaat silmälasit. Terävä näkö – Näe maailma tarkempana kuin koskaan.

Fenno Optiikka yrittäjät ovat ainoina Suomessa ottaneet käyttöönsä Rodenstockin valmistaman DNEye® Scannerin. Rodenstockin ainutlaatuinen teknologia yhdistettynä Fenno optikon korkeaan ammattitaitoon tuottavat yhdessä parhaat silmälasit, joissa on ennenäkemätön näkemisen terävyys ja mukavuus.

DNEye® Scanner mittaa ja määrittää muutamassa minuutissa silmästä 7000 biometrista mittaustietoa, jotka kuvaavat silmän rakennetta. Nämä arvot ovat jokaisella yhtä ainutlaatuiset kuin sormenjäljet. Kun yksilölliset biometriset mittaustiedot huomioidaan ja linssin kuvautuminen lasketaan silmän pituuden mukaan, saadaan jokaiselle käyttäjälle luotua ihanteelliset yksilölliset näköalueet linsseihin ja siten parhaat silmälasit.

DNEye® PRO teknologialla mitataan silmän anatomia yksilöllisesti. Tutkimuksesta ilmenee silmän taittovoimaero pienellä ja isolla pupillilla ja ensimmäistä kertaa nämä silmän erilaiset taitto-ominaisuudet saadaan hyödynnettyä linssivalmistuksessa. Rodenstock on maailman ainoa silmälasilinssivalmistaja, joka siirtää nämä mittaustiedot yksilöllisesti räätälöitävään linssiin. Linssit parantavat kontrasteja ja terävöittävät näköhavaintoa. Tuloksena ovat kautta aikain yksilöllisimmät ja tarkimmat Rodenstock-linssit, joilla saavutetaan kokonaisvaltainen terävä näkö ja parhaat silmälasit.

Fenno liikkeeseen on asennettu elokuussa 2018 saksalaisen linssivalmistaja Rodenstockin huipputarkka DNEye Scanner 2 mittauslaite. Tämän laitteen ja ImpressionIST 3D mitoituslaitteen löydät Suomessa vain Fenno optikolta.

Tule poikkeamaan Sinua henkilökohtaisesti palvelevaan optikkoliikkeeseen!