Silmälasit juuri sinun kasvoillesi

Oikeat silmälasikehykset korostavat parhaita puoliasi ja luovat kasvoille uudenlaisen ilmeen.

Silmälaseilla hoidetaan paitsi näköongelmia, niin myös päänsärkyä, silmien siristelyä, kirvelyä, rasittumista, häikäistymistä, silmien kuivumista ja väsymistä.

Valittavanasi on niin huippu-, kuin erikoismerkkien kehyksiä erilaisiin tarkoituksiin ja persoonalliseen makuun. Meillä Fenno Optiikassa silmälasien valmistus on suomalaista käsityötä, eikä mitään vaiheita tee robotit liukuhihnalla massatuotantona. Haluamme toimia näin, jotta saat parasta mahdollista laatua lyhyillä toimitusajoilla. Nopeimmillaan saat yksitehosilmälasit jopa ylihuomiseksi!

Valikoimaamme kuuluvat silmälasikehykset muun muassa seuraavilta merkeiltä:

Linssit

Rodenstock – laatua silmälasilinsseissä

Silmälasit kohdassa: Voit luottaa ärrään – Turun optillinen liike on saksalaisten Rodenstock-laatulinssien asiantuntija. Rodenstockin tarjoama huipputekniikka mahdollistaa parhaan ja toimivimman näkemisen.

Turun optillisesta liikkeestä hankkimasi linssit reunahiotaan meillä täällä paikanpäällä ja silmälaseilla on nopeat toimitusajat. Suomalaisen ammattitaidon hyödyntämisen ansiosta saamme ylpeinä kantaa Suomalaisen Työn Liiton myöntämää Avainlippu-merkkiä.

Tutustu Rodenstockin huippulinsseihin »

Tule poikkeamaan Sinua henkilökohtaisesti palvelevaan optikkoliikkeeseen!